latinica | ћирилица

 

Ministarstvo prosvete Republike Srbije, u okviru projekta “Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou - DILS “, od 25. januara do 17. marta 2011. godine održalo je obuke za članove i koordinatore interresornih Komisija za procenu potreba za pružanjem dodatne obrazovne, zdravstvene i socijalne podrške detetu i učeniku.
Interresorna Komisija zajedno sa roditeljima radi na prepoznavanju svih prepreka za detetovu uključenost, pronalaženju načina za prevazilaženje ovih prepreka i predlaže individualni plan podrške za dete. Cilj je odrediti podršku i stvoriti uslove za adekvatno i kvalitetno uključivanje deteta u život zajednice.

Obukama je bilo obuhvaćeno oko 600 predstavnika lokalnih komisija sa teritorije Republike Srbije.

Spisak članova i koordinatora interresornih komisija:

Чачак, Просвета, Марија Вуловић, ОШ "Вук Караџић", Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,
Чачак, Здравље, Ивана Лазовић, Дом здравља "Чачак", Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,
Чачак, Соц. политика, Зорица Делић, Центар за социјални рад,

Чачак, Координатор, Милош Ристовић, Општинска управа,

Горњи Милановац, Просвета, Драгана Матовић, ОШ ,,Момчило Настасијевић'', Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Горњи Милановац, Здравље, Др Слободан Радојевић, Здравствени центар Горњи Милановац, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Горњи Милановац, Соц. политика, Слађана Оташевић, Центар за социјални рад, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Горњи Милановац, Координатор, Милица Караулић, Општинска управа, Горњи Милановац, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Лучани, Просвета, Милица Каранац,
Лучани, Здравље, Милкица Јеличић,
Лучани, Соц. Политика, Наташа Ракић, , 

Лучани, Координатор, Вера Караџић, , 

Ивањица, Здравље, Др. Мирјана Баковић,
Ивањица, Соц. политика, Биљана Кузовић, , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ивањица, Координатор, Данијела Перишић Вуловић, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ивањица, Просвета, Милка Караклајић,

Ko je na mreži: 207 gostiju i nema prijavljenih članova