Štampa
Pogodaka: 2032

svjetski dan tolerancije image galleria

 

Brinući o  najmlađim stanovnicima Čačka, ali i celog Moravičkog okruga u vreme vanrednog stanja usled pandemije, Grad Čačak  je obezbedio psihosocijalnu pomoć i podršku za svu decu predškolskog uzrasta,  učenike osnovnih i srednjih škola, kao i njihove roditelje i zakonske zastupnike.

 

Svakoga dana u periodu od 10 do 18 časova na brojevima tel. 064-81-307- 60  i  064-81-307-59  psiholozi će pružati savetodavnu pomoć i podršku za roditelje, zakonske zastupnike dece predškolskog i školskog uzrasta, kao i za decu mlađeg školskog uzrasta i adolescente.

Za ozbiljnija psihosocijalna stanja čitave populacije psihološka podrška može se dobiti i u periodu od 9 do 15 časova na broju telefona Doma zdravlja: 064-865-07-48.

Smatramo korisnim da na našem sajtu ostavimo i brojeve telefona Doma zdravlja u Čačku, na koje se mogu javiti građani za odgovore na opšta pitanja vezana za zdravlje:

kao i brojeve telefona ambulante  u Ljubiću na koje se mogu javiti svi pacijenti sa sumnjivim simptomima na virus "kovid 19" (povišena temperatura, kašalj):

Čuvajte se i budite zdravo!