zakoni i pravilniciMinistarstvo prosvete poziva sve građane i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom izmena i dopuna zakona u oblasti obrazovanja i vaspitanja, kao i da daju svoje predloge i sugestije. Javna rasprava se sprovodi u periodu od 7. do 27. aprila 2023. godine.
Prva tribina o predloženim izmenama i dopunama zakona održaće se u sredu, 19. aprila 2023. godine, od 10.30 časova u Novom Sadu, u amfiteatru Univerziteta u Novom Sadu (Rektorat), ulica dr Zorana Đinđića 1.
Druga tribina o predloženim izmenama i dopunama zakona održaće se u petak, 21. aprila 2023. godine, od 12.30 časova u Nišu, u prostorijama NTP Niš – Aleksandra Medvedeva 2a, Niš.


Treća tribina o predloženim izmenama i dopunama održaće se u ponedeljak, 24. aprila 2023. godine, od 12.00 časova, u Beogradu, u Palati Srbija, sala Jugoslavija, Bulevar Mihalja Pupina 2, Novi Beograd.
Predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu prosvete preko Formulara za dostavljanje predloga i sugestija za izmenu i/ili dopunu, na imejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom: „Nacrt zakona o izmenama i dopunama - naziv Zakona”.

 Više informacija o javnim raspravama možete videti na adresi: Javne rasprave - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (prosveta.gov.rs).

Srdačno,

Ministarstvo prosvete