Štampa
Pogodaka: 2263

pcelica diplomaObjavljujemo Odluku s obrazloženjem stručnog žirija Udruženja „Čuvari dela Vuka Karadžića" iz Čačka, o pobednicima Likovnog i literarnog konkursa „Detinjstvo obojeno stihom" organizovanog kao prateći program Stručnog skupa „Pesničke brojanice Dobrice Erića":

S obzirom na činjenicu da se na Likovni i literarni konkurs „Detinjstvo obojeno stihom" nije odazvao veliki broj škola, stručni žiri je, u saradnji sa donatorom nagrada - IK „Pčelica" iz Čačka, doneo odluku da, umesto proglašenja učenika kao pobednika, diplome i nagrade dodeli školama, budući da je iz škola koje su se odazvale pozivu pristigao veći broj uspešnih poetskih i likovnih radova učenika. Stoga se diplome i knjige za školske biblioteke dodeljuju:

 

Mole se predstavnici nagrađenih škola da, ukoliko nisu prijavljeni za učešće na stručnom skupu koji počinje u 10.00 časova, dođu po nagradu 24. maja 2019. godine u 14.00 časova u Gradsku biblioteku „Vladislav Petković Dis" u Čačku kada počinje poslednja sesija skupa na kojoj će predstavnici IK „Pčelica" iz Čačka uručiti nagrade.