theateObjavljujemo poziv za Festival školskih predstava u OŠ „Milica Pavlović”

Poštovani,
Pozivamo vas da na Festivalu školskih predstava promovišete rad svojih dramskih sekcija prikazivanjem jedne predstave koja je, po vašem mišljenju, bila
veoma uspešna u prethodnom periodu. 
Uslovi za učešće:
Pravo učešća imaju sve osnovne škole sa teritorije grada Čačka, izuzetno, u dogovoru sa organizatorom, zbog termina, i sa teritorije Moravičkog okruga.


Pravo učešća imaju učenici mlađih i starijih razreda. Predstava ne mora biti premijerno prikazana na Festivalu. Predstava može imati bilo koju tematiku, ali je poželjno da to ne budu predstave koje su tematski pripremane za Svetog Savu i Novu godinu. Predstava najduže može trajati 45 minuta. Učesnici sami pripremaju kostime i scenografiju koje donose u našu školu u dogovoreno vreme pre predstave.
Neophodno je da škole koje su zainteresovane za učešće na Festivalu pošalju prijavu najkasnije do 23. marta 2023. godine.

U prijavi navesti: naziv predstave, ime mentora, broj učesnika, broj nastavnika/učitelja koji dolaze u pratnji sa učenicima. 

Za prijave i detaljnije informacije kontaktirati organizatora Festivala Miloša Živanovića, na imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.