nase maloUčenici i zaposleni Medicinske škole iz Čačka podržali su humanitarnu akciju “Osmeh na dar”.

Cilj akcije je da se ulepšaju novogodišnji praznici i izmami osmeh na lice ugroženoj deci širom Srbije. Učenici su uz podršku odeljenjskih starešina prikupili slatkiše, igračke, školski pribor i knjige za decu.

Pored učešća u humanitarnoj akciji „Osmeh na dar“, Pedijatrijska sekcija Medicinske škole sa profesorkama Zoricom Gajić, Jasminom Jovanović i Oliverom Erić,  Recitatorsko – dramska sekcija sa profesorkom Anom Pajević uz podršku direktorke škole Snežane Jolović, organizovale su novogodišnju priredbu i prikupljanje poklona za paketiće za decu na odeljenju pedijatrije u Gradskoj bolnici, decu u školi za osnovno i srednje obrazovanje „ 1. novembar “ i decu u ustanovi Zračak.

U oviru ove akcije organizovana je i akcija „ Dodaj svetu malo boje“ u okviru koje su zaposleni Medicinske škole donosili drvene bojice, flomastere, voštane boje, slikovnice, knjige za decu, bojanke …. Ovaj materijal je spakovan zajedno sa slatkišima koje su prikupili učenici i učenici su uz novogodišnju priredbu darovali decu.

A svoju zahvalnost izrazili su i oni koji su poklone dobili. Pa je na oglasnoj tabli škole osvanula čestitka za nas, učenike i nastavnike…

Kako su svi zajedno, učenici i profesori, pred praznike dodali svetu puno boje pročitajte na LINKU.