latinica | ћирилица
 
img 1818Članovi kolektiva OŠ „Milica Pavlović“ Čačak imali su čast i zadovoljstvo da ugoste direktorku Britanskog saveta za jugoistočnu Evropu, gospođu Kler Sirs, sa saradnicima. Gospođa Sirs je održala predavanje 4. oktobra 2017. god. u svečanoj sali škole na temu „Obrazovanje u Velikoj Britaniji“.
Predavanju su prisustvovali članovi stručnog veća za strane jezike i školski bibliotekari Moravičkog okruga. Pored nastavnika, veliko interesovanje za svakodnevni školski život u Velikoj Britaniji iskazali su i učenici postavljanjem brojnih zanimljivih pitanja.

Školu su posetili na inicijativu i poziv Tima za pisanje projekata koji bi trebalo da putuje u Veliku Britaniju u maju 2018. god. radi posmatranja primene projektnog metoda u nastavi. Projekat je odobren i finansiran od strane fondacije Tempus-Erazmus+.
Organizator ove nesvakidašnje prilike za kvalitetno stručno usavršavanje je Katarina Dramlićanin, prof. engleskog jezika, a koordinator aktivnosti je Biljana Lukić, školski bibliotekar (koja je i autor priloga za sajt Školske uprave Čačak).