latinica | ћирилица

dragisinci 22U OŠ „Dr Dragiša Mišović“ je u toku februarskog raspusta realizovan niz aktivnosti pod nazivom „Kreativni raspust“. Realizovani su raznovrsni, zanimljivi i edukativni sadržaji prilagođeni uzrastu i interesovanjima učenika. Učestvovanje u aktivnostima bilo je besplatno i dobrovoljno.
Svaki dan započinjao je „potragom za blagom“ u holu škole. Za učenike trećeg razreda realizovane su radionice pod nazivom Kreativnost na delu, na kojima su se učenici oprobali u kulinarskim veštinama, ali i oslikavali podmetače dekupaž tehnikom. Za učenike četvrtog razreda realizovane su likovno-literarne radionice. Četvrtaci su na posebnoj radionici imali priliku da upoznaju italijanski jezik uz pripremanje specijaliteta italijanske kuhinje.

Za učenike starijih razreda realizovan je šahovski turnir, radionica praktične kaligrafije i radionice iz italijanskog jezika. Nastavnici srpskog jezika, hemije, fizike, biologije i geografije realizovali su pripremnu nastavu za završni ispit za učenike osmog razreda

Atmosfera na radionicama bila je izuzetno prijatna i radna. Učenici su bili zainteresovani i aktivni, imali su pozitivne komentare i poželeli su da se Kreativni raspust ponovi.

Izveštaj iz škole sa fotografijama preuzmite ovde.