Štampa
Pogodaka: 972

drLepa vest nam stiže iz Dragačeva:

SREDNJA ŠКOLA „DRAGAČEVO“ DOBITNIК ZLATNE MEDALJE NA MEĐUNARODNOM SAJMU OBRAZOVANJA U NOVOM SADU

Među nagrađenim ustanovama predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja, na Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu, bila je i Srednja škola „Dragačevo“ iz Guče, koja je za ocenjivanje kvaliteta obrazovno-vaspitnih ustanova nagrađena zlatnom medaljom.


Ovo priznanje je rezultat predanog i posvećenog rada sa učenicima i dodeljuje se na osnovu postugnutih rezultata škole u različitim oblastima: saradnja škole sa drugim relevantnim institucijama, privredom i socijalnim partnerima, promocija i prezentacija škole, uspeh na takmičenjima, pri nastavku školovanja ili zapošljavanju, zaštita životne sredine, humanitarne i sportske aktivnosti.

Međunarodni sajam obrazovanja u Novom Sadu pored direktora škole i zaposlenih, posetili su i učenici koji su imali priliku da se na licu mesta informišu o visokim školama i fakultetima iz Srbije, ali i iz inostarnstva.
Učenici i nastavnici su posetili i Sajam knjiga, a deo učenika posetio je i Maticu srpsku, najstariju srpsku književnu, kulturnu i naučnu instituciju.