Štampa
Pogodaka: 382

plakat dani vuka karadžića 2022 izmena00000 page 001 1Poštovani / poštovana, 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o petodnevnoj Кulturno-obrazovnoj manifestaciji Dani Vuka Кaradžića u Čačku koju organizujemo u prvoj nedelji novembra 2022. godine. 
Pomoć u organizaciji ove manifestacije dobili smo od Grada Čačka, Doma kulture, Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Čačak, Narodnog muzeja, Кulturno-prosvetne zajednice Čačak i Gradske biblioteke, a stalnu podršku imamo od Školske uprave u Čačku u čijem legatu se nalazi i naša kancelarija. 
Završni program je odobren kao stručni skup i nalazi se u Zavodovom katalogu,  a kod skupa je 830 ([pogledati na:  https://skupovi.zuov-katalog.rs/index.php?action=page/catalog/view&id=830).


 
Prisustvo na svim programima / stručnim skupovima je slobodno za javnost, ali uverenja o stručnom usavršavanju dobijaju samo naši registrovani članovi (ukoliko želite da obnovite članstvo za narednih 12 meseci, informacije možete dobiti puem našeg mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).
Članovi se za uverenja o strućnom usavšavanju prijavljuju putem linka: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HaEt4wqfoQvTuWyBSM2QlmBjJ3Iaiw_d2zPcio2HCeU/edit?usp=sharing

Program preuzmite ovde. 

Udruženje Čuvari dela Vuka Karadžića