Štampa
Pogodaka: 357

intro logoКinderuni – Dečji digitalni fakultet

Gradska biblioteka Čačak i Gete institut Beograd organizuju seminar za nastavnike nemačkog i drugih jezika. Prijavite se i upoznajte sa novitetom u ponudi Gete instituta – Digitalnim fakultetom za decu „Кinderuni”. Projekat „Кinderuni” je osmišljen tako da je u potpunosti dostupan i koristan ne samo nastavnicima nemačkog, srpskog i drugih jezika, već i predavačima iz oblasti prirodnih nauka. Seminar će se održati u utorak, 31. januara 2023. u prostorijama Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis” (Sinđelićeva 24) od 11.00 do 14.30 časova.
Prijave se vrše popunjavanjem upitnika na linku ispod


https://forms.gle/GeyvX2rzkQUYgК879

Cilj seminara je da nastavnicima ponudi različite sadržaje i to kroz eksperimente, igru i zabavu, kratke filmove i dr., a da istovremeno pruži i praktične savete za primenu ovog koncepta u nastavi. „Кinderuni” omogućava i: pojedinačna predavanja koja mogu da se koriste u tematskoj nastavi nemačkog jezika, a mogu se obrađivati i u saradnji sa nastavnicima drugih predmeta ili biti deo vannastavnih aktivnosti itd.

Prijavite se i saznajte kako da maksimalno iskoristite sve sadržaje kojima „Кinderuni” raspolaže. Seminar drži Sonja Stojanović, profesor nemačkog jezika.