latinica | ћирилица

Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (rešenje broj 119-01-00129/2014-09) formirana je Komisija koja je izabrala 122 škole (79 osnovnih škola, 8 gimnazija i 36 srednjih stručnih škola) koje će tokom školske 2014/2015. godine učestvovati u Programu ogleda za primenu pristupa nastavi usmerenoj na učenje i razvoj kompetencija u osnovnom i srednjem obrazovanju i vaspitanju.

Program ogleda će biti realizovan putem raznovrsnih obuka zaposlenih u školi (direktora, stručnih saradnika i nastavnika) i aktivnosti koje škola sprovodi u toku svakodnevnog obrazovnovaspitnog rada, a u skladu sa Pravilnikom o programu ogleda za primenu pristupa nastavi usmerenoj na učenje i razvoj kompetencija učenika u osnovnom i srednjem obrazovanju i vaspitanju i razvijanje škola vežbaonica ("Prosvetni glasnik RS", broj 11/2014).

U ovom programu učestvuje i nekoliko škola iz Moravičkog okrug: OŠ "Milan Blagojević" iz Lučana, OŠ "Milinko Kušić" iz Ivanjice i OŠ "Vuk Karadžić" iz Čačka. Pogledajte spisak.

Ko je na mreži: 96 gostiju i nema prijavljenih članova