.

Maternji jezik

Maternji jezik

U susret Republičkom takmičenju "Književna olimpijada"

          Još 2. aprila 2014. godine osnovnim školama Moravičkog okruga, koje imaju takmičare za Republičko takmičenje "Književna olimpijada",  poslata je informacija da će nas u Karlovačkoj gimnaziji 10. maja 2014. godine predstavljati sledeći učenici:

Opširnije...

Rezultati - okružni nivo!

                    Rezultate sa Okružnog takmičenja iz srpskog jezika i jezičke kulture, za učenike osnovnih škola, možete pogledati na ovom sajtu http://www.osvukkaradzic.edu.rs/

 

Prag prolaznosti - sedmi razred

     Za one koji informaciju nisu pronašli na sajtu Društva za srpski jezik i književnost Srbije objavljujemo da je prag prolaznosti na Okružno takmičenje iz srpskog jezika i jezičke kulture za učenike sedmog razreda osnovnih škola spušten na 15 bodova.

     Subota, 5. april 2014. godine, 13 časova, OŠ "Vuk Karadžić" u Čačku.

 

Pomeranje satnice

           Početak Okružnog takmičenja iz srpskog jezika i jezičke kulture za učenike osnovnih škola, pomeren je sa 10 na 13 časova, zbog poklapanja sa terminom takmičenja iz matematike.

           Takmičenje se održava 5. aprila 2014. godine u 13 časova.

            Učenici škola Moravičkog okruga takmiče se u OŠ "Vuk Karadžić" u Čačku.

 

Srpski jezik i jezička kultura

     Na ovom sajtu  http://www.osvukkaradzic.edu.rs/  možete preuzeti rezultate Opštinskog takmičenja iz Srpskog jezika i jezičke kulture za učenike čačanskih osnovnih škola.

     OŠ "Momčilo Nastasijević", OŠ "Kirilo Savić", OŠ "Milan Blagojević" još uvek na svojim sajtovima nisu objavile rezultate opštinskih takmičenja.

 
Powered by Joomla!®. Designed by: themza templates  Valid XHTML and CSS.