1Školska uprava  čestita OŠ „Dr Dragiša Mišović" iz Čačka uspeh na međunarodnom sportskom takmičenju i osvajanje zlatne i bronzane medalje. 

Iz škole nam je prosleđena sledeća vest: 
Na velikom međunarodnom takmičenju „Sportske igre mladih“, koje je održano 17. avgusta 2022. godine u Hrvatskoj, u primorskom gradu Splitu, zlatnu medalju u disciplini „Između dve vatre“ osvojila je ekipa „Dragišinci“, a bronzanu ekipa „Mišići“, obe iz OŠ „Dr Dragiša Mišović“ iz Čačka.


Ekipu „Dragišinci“ činili su učenici 2011. godišta: Dunja Milošević, Sara Sarić, Helena Bojović, Nikola Milić, Milutin Ranitović, Nemanja Šunjevarić, Lazar Cvetić, Кosta Obradović i Luka Кonjikušić.
U ekipi „Mišići“ učestvovali su učenici 2013. godišta: Dunja Bojanović, Iskra Rakonjac, Natalija Jekić, Strahinja Šćekić, Uroš Obradović, Dušan Vulović, Dobrica Čakarević, Andrija Miletić i Ilija Marinović.

Put do finala nije bio lak. Najpre smo bili pobednici gradskog takmičenja „Sportske igre mladih“, koje je održano u Čačku. Na regionalnom takmičenju, održnom u Novom Pazaru, naše dve ekipe bile su najbolje. Na državnom takmičenju u Vrnjačkoj Banji, uprkos jakoj konkurenciji, „Dragišinci“ i „Mišići“ su izborili plasman za međunarodno takmičenje u Splitu. Isplatilo se uporno vežbanje; redovni treninzi i posvećen rad tima učitelja OŠ „Dr Dragiša Mišović“: Andrije Robajaca, Aleksandra Pavlovića, Dragana Mitrovića, Irene Glišović i Mirjane Glišić, koji su osmislili i razradili sportsku taktiku, doveli su do pobede u finalu ovog poznatog takmičenja.
Osim medalja, u srcima dece će ostati prelepa druženja na treninzima i putovanjima njihovih timova, ali i nova prijateljstva koja su sklopili sa decom iz drugih gradova iz susednih država.