VukOkružni nivo takmičenja iz književnosti, pod nazivom Književna olimpijada, za učenike sedmog i osmog razreda osnovne škole, održaće se u subotu, 2. aprila 2016. godine, sa početkom u 10.00 časova, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” u Čačku. Podsećamo učesnike da učenici treba da imaju potpisane izjave saglasnosti (obrazac je moguće preuzeti sa sajta Društva za srpski jezik i književnost) za objavljivanje podataka o rezultatima takmičenja.

OŠ „Vuk Karadžić” iz Čačka je domaćin i okružnog nivoa Takmičenja iz srpskog jezika i jezičke kulture za učenike petog, šestog, sedmog i osmog razreda osnovne škole, koje se održava u nedelju, 3. aprila 2016. godine, sa početkom u 10.00 časova. Izjave saglasnosti su neophodne za učesnike svih takmičenja.

Tako ova škola na dostojanstven način –  organizacijom takmičenja iz književnosti i iz srpskog jezika i jezičke kulture – potvrđuje da s ponosom i zasluženo nosi ime reformatora srpskog jezika i sakupljača narodnog književnog blaga Vuka Stefanovića Karadžića.

Domaćinima želimo uspešnu organizaciju takmičenja, učenicima mnogo sreće i uspeha, a kolegama prijatno druženje i zadovoljstvo učeničkim postignućima.