Preporučujemo Vam da preuzmete i program za saobraćajno testiranje učenika. Program ima tri varijante: srpski jezik - ćirilica, srpski jezik - latinica i na mađarskom jeziku. (Bitna napomena: s obzirom da je program pripremljen u MSDOS verziji, neophodno je da ga nakon preuzimanja sačuvate na disku vašeg računara u originalnom folderu).

Za one koji pripremaju takmičarski poligon spretnosti - preuzmite crteže elemenata i tabelu za bodovanje.

Za one koji planiraju izradu elemenata takmičarskog poligona spretnosti - preuzmite detaljne skice svih elemenata.

Za one koji planiraju formiranje ili žele da unaprede rad svoje sekcije - preuzmite predlog koncepta školske saobraćajne sekcije, preporučen od strane Ministarstva prosvete, AMSS, Uprave saobraćajne policije i Društva nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije.

Za formiranje i unapređenje rada lokalnog (školskog, opštinskog ili okružnog) tima za bezbednost dece u saobraćaju - preuzmite Podsetnik i model Poslovnika o radu.

Škole koje žele da predstave svoja dostignuća u oblasti bezbednosti u saobraćaju (rad sa decom i roditeljima, takmičenje, rad sekcije...) mogu da dostave tekst (doc format, do 1/3 strane) i fotografije (do 3, jpg format, do 100 dpi) na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i to ćemo objaviti na ovim stranama.

Za dodatne informacije:

Auto-moto savez Srbije
Beograd, Ruzveltova 18
Telefon: 011 / 333-11-24
Fax: 011 / 333-11-15
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.