Prosvetna inspekcija slikaMinistarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poziva sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o prosvetnoj inspekciji, kao i da daju svoje predloge i sugestije.

Javna rasprava sprovešće se u periodu od 19. maja do 9. juna. 2017. godine.

Tribine na kojima će biti predstavljen Nacrt zakona o prosvetnoj inspekciji, biće održane u: Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Vreme i adresa održavanja tribina u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu biće naknadno, blagovremeno objavljeni na zvaničnoj internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja putem posebnog formulara koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Formular sa primedbama i predlozima potrebno je dostaviti na sledeću e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Sastavni deo ovog javnog poziva je Nacrt zakona o prosvetnoj inspekciji sa obrazloženjem i Program javne rasprave koji je odredio Odbor za javne službe Vlade Srbije.

NACRT Zakona, Obrazloženje Nacrta zakona, Program javne rasprave, formular – pronađite OVDE.

 

MPNTR