Štampa
Pogodaka: 578

xsssJavni poziv za dodelu Svetosavske nagrade za 2021. godinu, koja se dodeljuje za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređenje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji otvoren je do 20. decembra.

Pravo da budu predloženi imaju učenici, studenti, zaposleni u obrazovnim i naučno-istraživačkim ustanovama, predstavnici stručnih društava, autori stručnih i naučnih dela iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, kao i pojedinci i institucije koje učestvuju u formalnom i neformalnom obrazovanju i svojim angažovanjem doprinose razvoju ove oblasti.

Svetosavska nagrada dodeljuje se tradicionalno 27. januara.

Kriterijumi za dodelu Svetosavske nagrade za 2021. godinu objavljeni su na zvaničnoj internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Predlozi se dostavljaju na adresu Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Nemanjina 22-26 (za Sekretarijat), najkasnije do 20. decembra 2021. godine, sa naznakom „Javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade za 2021. godinu“.

Preuzeto sa MPNTR