преузимањеNa 11. konkursu  Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, nagrade su dobili anstavnici iz škola iz Škoslke uprave u Čačku:

Treća nagrada je za rad „Narodna lirika u Fibonačijevom nizu i u kapi eteričnog ulja“, koji je produkt timskog rada u kojem su učestvovale: Biljana Ajdačić, Ljubica Luković i Marina Gruičić, Gimnazija, Ivanjica.

U bazu podataka radova konkursa za 2021. godine ušao je i rad Hiperbola – jednačina, konstrukcija, asimptote – Zorka Ratković, Gimnazija, Čačak

Zaposleni u obrazovanju i vaspitanju uložili su trud da, pored otežanih uslova za rad u uslovima i merama prevencije zbog epidemije virusa COVID-19, primene stečena znanja i veštine sa seminara i dostave primere dobre prakse na 11. konkurs „Saznali na seminaru – primenili u praksi“, Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju".

Konkurs je objavljen 20.09.2021. godine, a rok za dostavljanje radova bio je 20.10.2021. godine. Pristiglo je 96 radova iz 14 oblasti. Uslove konkursa ispunio je 81 rad. Od tog broja izabrano je 25 radova za bazu primera dobre prakse, a pet je predloženo za nagradu. Centralna komisija pregledala je radove predložene za nagradu i dostavila rezultate izbora:

Preuzeto sa sajta ZUOV-a na kome se nalaze detaljne informacije i baza podataka sa konkursa.