насловна страница 1 page 001Оbjavljujemo vest koju smo prilmilii od direktora Jovana Tošića i zaposlenih u Muzičkoj školi, koja nas je obradovala iako više ne organizujemo Sajam školskog izdavaštva: 

Muzička škola „Dr Vojislav Vučković“ u Čačku postoji od 1954. godine. U okviru naše matične škole funkcioniše osnovno muzičko, srednje muzičko i obrazovanje najmlađih kroz pripremni razred. Pored matične škole postoje i izdvojena odeljenja u Gornjem Milanovcu, Guči i Lučanima.
Ponosni smo na doprinos koji dajemo razvoju muzičke kulture u okruženju, organizovanjem i priređivanjem brojnih koncerata i manifestacija. Nažalost, ovo je druga godina za redom kako, usled epidemiološke situacije, nismo u mogućnosti da nastavimo tradiciju. Međutim, to nas nije obeshrabrilo i omelo u kontinuiranom unapređenju rada škole. Naime, umesto koncerata uživo u našoj koncertnoj sali, na naš YouTube kanal smo postavili snimke koncerata. Ovo je link koji Vas vodi do odabranih kompozicija koje su pripremili učenici naše škole zajedno sa svojim profesorima:

https://www.youtube.com/user/MuzickaSkolaCacak

Profesori i stručne službe škole uvek imaju u vidu značaj kvalitetnog obrazovanja i ulažemo napore kako bismo ostvarivali dobre rezultate. To nije uvek lako, posebno sada u vreme pandemije, ali entuzijazam, optimizam i energija uvek su pokretači našeg rada.
Potrudili smo se da ove godine napravimo korak dalje i objavimo prvi broj časopisa naše škole u kome smo predstavili profesore, učenike i nagrade koje su osvojili na raznim takmičenjima u toku prošle školske godine, značajne manifestacije i projekte u kojima smo učestvovali.