latinica | ћирилица

interVest iz ivanjičke Gimnazije:
U Gimnaziji Ivanjica u petak 19.  februara .2021. nastavnik izbornog predmeta  Savremene tehnologije  Dragana Bogdanović obeležila je zajedno sa učenicima  Dan bezbednog interneta.
Dan bezbednog interneta (Safer Internet Day) odvija se u organizaciji mreže Insafe (www.saferinternet.org) svakog februara da bi se promovisalo bezbedno i odgovornije korišćenje onlajn tehnologije i mobilnog interneta, naročito među mladima i decom u čitavom svetu. Svake godine organizuje se na stotine javnih događaja da bi se podizala svest ljudi o problemima u vezi sa bezbednim korišćenjem interneta.
Tema ovogodišnjeg Dana bezbednog interneta je Zajedno za bolji internet.
Realizovane su sledeće aktivnosti:

onlajn upitnikKolege iz Guče su nam poslale svoj primer dobre prakse, sa željom da ga podele putem našeg sajta. Objavljujemo njihov dopis:

Tim za obezbeđivanje kvaliteta i razvoj ustanove OŠ Akademik Milenko Šušić" osmislio je upitnike/ankete kako bi se ocenila uspešnost onlajn nastave, odnosno učenja na daljinu.

Ankete su elektronske, u potpunosti su anonimne.

Prednost ovih anketa/upitnika je što, nakon anketiranja, tim dobija rezime sa grafikonima, brojem odgovora i može odmah pristupiti analizi, upoređivanju podataka i predlogu mera.

 
 
new pptx presentationProf. francuskog jezika Marija Jaksic- Marie Soleil, zaposlena u OŠ „Akademik Milenko Šušić" u Guči, od 2004. godine primenjuje inovativne metode nastave.  Zahvaljujući tome, deo njenih materijala za učenje francuskog jezika dostupan je u na sajtu zajednice EDUBALKAN.