d67896 85584848269b4991bd8b70e5626ff48a
Uspešno je završena Online nedelja 2016. Ove godine se preko 5.000 učesnika iz Srbije registrovalo preko Brojača, a Tehnička škola iz Ivanjice je zauzela 4. mesto po broju učesnika u Evropi!
 
Doprinos ovom uspehu dali su učenici prvog razreda smera Turistički tehničar, Ekonomski tehničar, Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje i učenici druge godine smer Dizajner odeće.
 
Tehnička škola je organizovala veliki broj aktivnosti kao što su: Prezentacija “Stop elektronskom nasilju” učenika Tehničke škole, Prezentacija “Društvene mreže i internet”, Strip online nedelja, Film “Elektronsko nasilje” i sajt o elektronskom nasilju.
Mentori koji su zaslužni za uspešnu realizaciju Online nedelje su: koordinatorka Miloratka Simeunović, školski pedagog Mirjana Nenadić i profesori Ljubica Lukovic, Dragana Bogdanović, Novica Petrović i Milka Špasovic.

Učenici i profesori nagradjeni su od direktora škole Boska Mojsilovic bespaltnim izletom -poseta muzeju Mihailo Pupin u Beogradu i simboličnom novčanom nagradom оd IAN Telecentar Beograd.

Dobitnike nagrada možete pogledati na strani http://onlajnnedelja.telecentar.rs/pobednici-takmicenja-2016/