latinica | ћирилица

mpnMinistarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i ove godine sprovodi niz aktivnosti za osiguranje kvaliteta završnog ispita. U okviru tih aktivnosti, 5. juna 2015. godine u Muzičkoj školi u Čačku održan je sastanak sa direktorima škola Zlatiborskog i Moravičkog okruga, na kojem su učestvovali državni sekretar Zorana Lužanin, pomoćnik ministra Milovan Šuvakov, ovlašćeno lice  Školske uprave Užice Milenko Nikolić i ovlašćeno lice Školske uprave Čačak Slađana Mijatović, a koji je otvorio pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti Aleksandar Dačić.

Osnovnim i srednjim školama su prosleđene prezentacije za interne obuke unutar stručnog usavršavanja koje je u nadležnosti ustanova (tzv. 44 sata), a detaljna uputstva se mogu preuzeti i sa sajta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i sa sajta Školske uprave Čačak.

Za supervizore koji do sada nisu prošli obuku za završni ispit i novopostavljene direktore, prosvetni savetnik Danijela Kovačević Mikić će održati obuku u četvrtak, 11. juna 2015. godine, u 10.00 časova, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak.