latinica | ћирилица

сколскиMatična služba Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis” održaće seminar za školske bibliotekare u petak, 1. juna 2018. godine u Regionalnom centru u Čačku, od 10.00 do 14.00 časova.
Seminar će biti organizovan u dva dela:
-od 10.00 do 12.00 č. Dubravka Ilić i Vladimir Simić, bibliotekari Matične službe govoriće na temu stručnih bibliotečkih poslova i posebno o reviziji knjižnog fonda
-od 12.00 do 14.00 č. Mirjana Radovanović Pejović i Ana Duković, školski bibliotekari OŠ „Dušan Jerković” iz Užica održaće predavanja na teme Kako unaprediti rad školske biblioteke kroѕ procese vrednovanja i samovrednovanja i Školski bibliotekar kao pokretač kreativnosti, stvaralaštva i projekata u školi.


Vaše prisustvo seminaru biće propraćeno sertifikatom o četiri radna sata u nadležnosti ustanove, u okviru 44 sata na godišnjem nivou, shodno Pravilniku o stalnom stručnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika („Sl. glasniik RS" 81/2017).
Seminar je besplatan za sve školske bibliotekare i zainteresovane prosvetne radnike.
Pozivamo Vas da se što pre prijavite za dolazak na seminar, na kome je poželjno prisustvo svih bibliotečkih radnika iz školskih biblioteka, kako biste dobili informacije o stručnim poslovima, odgovore na pitanja i kolegijalno podelili odgovornost korektnog obavljanja bibliotečkih poslova. Istovremeno, seminar je prilika da svi zajedno upoznamo koleginice iz Užica i saznamo šta je ključ njihovog uspešnog i kreativnog rada u školskoj biblioteci.
Osoba za kontakt: Dubravka Ilić, 064 332 1856, 032 322 098,
e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.